BREAKING NEWS

Munafik!! Pencacai Umno Menghina Kesucian Kaabah
Demi untuk kerja-kerja menjilat untuk mencari makan dengan rezeki haram,pencacai Umno ini sanggup menghina Kaabah ketahap sedemikian rupa.CyberTrooper Umno yang selama ini kerjanya hanya dengan menabur fitnah dan membuat artikel-artikel sampah tanpa fakta dan ilmu telah melangkah lebih jauh dengan bertindak seperti orang munafik.Jangan jadi terlalu bodoh kerana politik sehingga sanggup menggadaikan akidah dengan sewenangnya menghina agama sendiri, tapi oleh kerana rasanya pemilik facebook bernama Pak Nik Wan kundur itu seorang kafir.Perangai pencacai umno ini memang sebijik macam Syaitan yang dikenali.Kita amat bersetuju dengan kata-kata Dr Mahathir aka Bapak syaitan yang dikenali  tempohari adalah amat tepat sekali.Ternyata UMNO adalah Syaitan yang dikenali dari dulu,kini dan selamanya.

Kalau tak lama dulu kita pernah dengar kisah hajjah Sit Alwajura, sekarang kita telah kenal pasti seorang lagi syaitan, memang syaitan ini dikenali. dengan selamba tanpa segan silu dia meletakkan sekeping gambar yang menghina kaabah.

Sudah pastila Syaitan ini bukan beragama islam, mungkin silap mak bapaknya tidak tahu mengajar anak menghormati agama, hanya orang gila sahaja merasakan dia kebal dalam kubur nanti bila dipalu malaikat kerana menghina Kaabah.
Menggantikan kaabah dengan gambar Tuan Guru Nik Abd Aziz adalah perbuatan cukup melampau, kerana umno ini memang mengajar pengikutnya menjadi bodoh, syaitan yang dikenali ini tidak langsung bersalah menghina gambar kaabah tersebut demi kepentingan politik.


Jangan jadi terlalu bodoh kerana politik sehingga sanggup menggadaikan akidah dengan sewenangnya menghina agama sendiri, tapi oleh kerana rasanya pemilik facebook bernama Pak Nik Wan kundur itu seorang kafir, maka tidak lah menghairankan perlakuaan yang dilakukan olehnya. orang kata kafir harbi ini wajib dimusuhi oleh umat islam.

Perkasa dan hassan ali juga diminta buat demo segera dihadapan balai polis seluruh negara kerana pencacai umno ini menghina umat islam bukan sahaja di negara ini, tapi umat islam keseluruhannya, jika tiada tindakan dari perkasa dan hassan ali, jelas mereka menghalalkan perbuatan ini atau mereka terlalu takut dengan syaitan ini.

Nak lihat facebook syaitan yang dikenali ini?.. sila klik disini...Kredit Tanpa Prejudis UNTUK

1 comment :

Related Posts with Thumbnails