BREAKING NEWS

Peguam Datuk K. Patmanaban yang disyakki bunuh Sosilawati didapati mempunyai harta luar biasaBANTING - Pembunuhan jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga lelaki amat mengejutkan negara kerana kejadian itu turut menyaksi seorang peguam, Datuk K. Patmanaban, 41, yang dikenali ramai di daerah ini ditahan bagi membantu siasatan.

Peguam dari firma Pathmanalli & Partners beralamat di Jalan Kemboja, 33 Off Jalan Sultan Ahmad Shah di sini telah ditahan bersama adik lelakinya, dua wanita serta empat yang lain, termasuk pekerja ladang mereka.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Mohd. Bakri Zinin berkata, Datuk itu dipercayai memiliki harta yang luar biasa dan siasatan akan dilakukan secara rapi termasuk menyelidik akaun bank milik peguam itu.

PEJABAT peguam di Jalan Kemboja, 33 Off Jalan Sultan Ahmad Shah di Banting dipercayai milik peguam Patmanaban (gambar kecil) yang ditahan bagi membantu siasatan kes bunuh Sosilawati.

"Kita akan semak akaun Datuk itu dan sedang fikirkan keperluan untuk membekukan asetnya," kata beliau.

Bagaimanapun, katanya, peguam itu tiada rekod jenayah
-kosmo

2 comments :

  1. اللهم ءانى اعوذ بك من عذاب القبر وعذاب النار ومن فتنة المحيا والممات ومن فتنة المسيح الدجال *
    Ertinya: Ya Allah, sungguh aku pohon perlindunganMu dari azab kubur, dari azab neraka, dari kacau waktu hidup dan mati serta dari gangguan Masiihud-Dajjal.

    ReplyDelete
  2. Macam mana nak ada semangat 1 Malaysia kalau ada pihak yang jadi Dajjal menzalimi kaum bumiputra sebiji macam cerita gengster Tamil kat TV2. Gengster yang macam ni buat dadah kat Puchong, anak2 dia belajar law and medicine kat england, tapi bila balik KL belanja gadis2 Melayu yang bodoh dan miskin pergi clubbing, jual dadah tu kat they all and cabul kehormatan dia

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails