BREAKING NEWS

Tahniah !! PDRM !! Kerana Mampu Menjalankan Siasatan Dengan Cepat Dan Pantas!!Tiada unsur pecah amanah atau penyelewengan dalam isu dana Perbadanan Fidlot Kebangsaan (NFC) dan pembelian sebuah kondominium mewah di ibu negara, kata Timbalan Ketua Polis Negara Datuk Seri Khalid Abu Bakar.

Beliau berkata siasatan masih dijalankan sambil memberi jaminan proses itu akan dilakukan secara telus tanpa melindungi mana-mana pihak.

"Siasatan polis setakat ini mendapati tiada elemen pecah amanah. Namun, kita masih menyiasat secara keseluruhannya kes ini termasuk ke mana wang atau dana NFC dibelanjakan.

"Kita sudah panggil 74 individu untuk diambil keterangan setakat ini," katanya kepada pemberita selepas melancarkan Program Rondaan Bersama Polis Diraja Malaysia dan Angkatan Tentera Malaysia di bawah Strategi Gelombang Biru Kebangsaan di Taman Bukit Rahman Putra di ibunegara hari ini.-mkini

Komen Fb Pilihan MB Online


Wah.. cepat dan pantas.. polis buat siasatan... dan dari maklumat awal.. tidak berlaku sebarang penyelewengan.tahniah.. tahniah..Helloooo.. POLIS..kalaulah nko cakap kat lembu sekali pun, mungkin lembu itu pun tak percaya..siap protes.. berak berak kat jalan.. apatah lagi kami manusia berakal..
[Raja Mohd Shahrim]


Lor....klau nak tipu pun agak2 ler. Skejap jer buat repot, tup tup kuar statement, 'tiada bukti berlakunya jenayah pecah amanah'. Tunggu la masa lama sikit klau nak tipu pun. Siasatan kes2 sperti ini sepatutnya agak memakan masa sblom dpt diputuskan. Ini, repot baru lagi, tetiba dah dpt konklusi. Statement ini hasil siasatan ke atau atas arahan pihak2 tertentu wahai pihak polisi? Maklum la kan, kes ni berprofil tinggi, & dah pun menjadi duri dlm daging (bahkan BOM) pd kem umno, sbb itu cepat2 suruh dicover line, kan!!... Bijak, bijak....tapi still 'bodo', krn nmpak sgt...
[Wan Adib Wan Roslan]

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails