BREAKING NEWS

Bodoh rupanya Khairy ni!!Khairy bertanya bagaimana jika dihantar beratus kapal bantuan? Adakah Israel mampu untuk menyerang?

Soalan yang boleh dianggap soalan bodoh.. Kalau dihantar beratus kapal pulak takkan Israel nak hantar Komando macam yang telah berlaku tu.. Israel nanti hantar Jet Pejuang pulak la ataupun Kapalselam mereka yang boleh menyelam.. itu pun tak tahu nak fikir..patutlah Najib tak melantik dia didalam kabinet Najib.. Bodoh rupanya Khairy ni!!

Dia sendiri nak himpun 200 orang pun tak dapat.. nak himpun beratus kapal pulak.. kah.. kah.. kah..

Khairy juga berkata sebagaimana yang dilaporkan oleh Malaysiakini di SINI "Jika tiada perubahan (daripada) demontrasi di Masjid Negara (mahupun) di Kedutaan Amerika Syarikat, kita akan bangun dan terus ke Gaza untuk tewaskan Israel,"

Kita akan bangun dan terus ke Gaza untuk tewaskan Israel?.. kah.. kah.. kah.. kita tu siapa?

Pemuda UMNO ke? Kalau Pemuda UMNO tu ke Lombok Indonesia tu berani la..


Ribuan??

Ribuan yang hadir?? Kah.. kah.. kah..

Saksikan... Ucapan Ketua Pemuda UMNO Haji Khairy Jamaludin dihadapan ribuan (Ribuan tu TV3 yang kata padahal tak sampai 200 orang pun…) yang menyertai Demonstrasi Anti Israel anjuran Pemuda UMNO yang Hipokrit.

KJ mengesyorkan supaya dunia menghantar beratus buah kapal bantuan ke Gaza supaya Israel sukar untuk menyerang kapal-kapal yang sebanyak itu.Oleh itu peluang untuk menyampaikan bantuan ke Gaza akan tercapai berbanding kalau hanya sebuah dua kapal yang pergi.-darisungaiderhaka.blogspot.com

1 comment :

  1. Baru jadi aska simpanan dah cakap besaq,takut pie sana dengaq bunyi meriam terberak dlm seluak kut.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails