BREAKING NEWS

" Aku sanggup dihukum gantung jika dapat bunuh Nik Aziz"
Nik Aziz Terima Ugutan Bunuh Dari Pemuda Umno…..

Saya terkejut membaca Facebook saya hari ini. Rakan-rakan facebook memaklumkan bahawa seorang pemuda Umno mengugut untuk membunuh Mursyidul Am Pas, Tok Guru Nik Aziz.

Mohd Safuan Hilmi, 24 yang mengaku graduan UiTM dan kini bekerja di Syarikat Prasarana Negara Berhad membuat ugutan mahu membunuh Nik Aziz dalam komennya di satu wall perbincangan dalam facebook.
“Belum lengkap lagi sebab seekor lagi barua tak mati iaitu Nik Aziz. Tunggu aku pi bunuh Nik Aziz dulu baru lengkap. Setan tu tak layak duduk kat muka bumi ni lagi”


“Senang bunuh orang. Tikam jer. Aku sanggup dihukum gantung jika aku dapat bunuh Nik Aziz al Dajal tu”…
Begitulah kata-kata biadap pemuda Umno ini.

Saya minta pimpinan PAS khususnya PAS kelantan dan Tok Guru Nik Aziz sendiri membuat laporan Polis. Ini adalah satu perkara yang serius kerana jelas, Umno telah merosakan pemikiran generasi muda dan menjadikan ugutan bunuh sebagai permainan biasa. Umno harus bertanggungjawab kerana melahirkan makhluk sebiadap ini.

Saya dapati laman Facebook beliau sudah ditutup…tapi ini maklumat yang saya sempat ambil. Harap disiasat kerana kita tidak boleh memadang kecil hal ini. Kalau dibiar, nanti lebih ramai yang besar kepala dan buat ugutan serupa. - syukran.wordpress.com

4 comments :

 1. budak ni betul2 lahanat..celaka ko..

  ReplyDelete
 2. budak ni nak kene pengal kepala ni

  ReplyDelete
 3. jelas..
  nik ajis tak boleh disentuh...
  ramai yang akan jadi gila....
  ramai yang jumud dan taksub ....

  ReplyDelete
 4. Aku sanggup berdepan pemuda babi sial ini yg tak ada bermaruah langsung emak bapak dia tak ajar untuk hidup berakhlak agaknya.Lebih baik jadi biawak makan bangkai.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails