BREAKING NEWS

AKHBAR UTUSAN MALAYSIA MENIPU LAGI!! - Nizar News

MAFIABOSS2U NEWS:


Kita dihebohkan dengan seorang lelaki berusia 80-an menikam mati isterinya berusia 73 tahun kerana meminta cerai di Kampung Kuala Sungai, Alor Star. Alahai tok wan, kenapa sedemikian terjadi.


Apa yang menarik di antara laporan akhbar-akhbar utama pada 10 November 2009, Utusan Malaysia(UM) yang paling bijak ‘elat’nya. Jikalau kita perhatikan foto yang disiarkan UM ada sedikit keajaiban. Cuba anda perhatikan lambang BN sudah tiada pada payung tersebut sedangkan ia jelas kelihatan pada akhbar-akhbar lain.
Saya fikir, Utusan fikir orang-orang BN tidak menikam orang, mereka semuanya baik-baik maka tidak layak lambang itu wujud dalam kejadian tersebut atau foto yang diambil jurugambar UM telah menjadi halimunan agaknya.

Kenapa agaknya jurugambar itu tidak mengalihkan sudut semasa mengambil foto, sekiranya tidak mahu lambang tersebut wujud. Ia mungkin tidak menjejaskan apa-apa tetapi bagi mereka yang membuat pemerhatian ia boleh menjejaskan kredibiliti mereka di kalangan pembaca.
Akhbar Kosmo ada sedikit cerdiknya kerana menyiarkan gambar orang ramai berkumpul di tempat kejadian tersebut walaupun ia dari kumpulann akhbar yang sama.

Alahai Utusan Malaysia, kau perkena lagi gitu-gitu macam selalu juga.
Gambar daripada Utusan Malaysia (Meloya)


(Lihat....payung tu kosong kan?)

OK CARI BEZA DENGAN GAMBAR AKHBAR LAIN

The StarBerita HarianDaily Chilli


Harian Metro(Ehhh..kenapa yg lain payung tu ade lambang dacing yer....iskk..iskk..pelikkk)

Sumber: http://www.ek-ele.co.cc

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails